NIRVANA Restaurant: Unieke vergaderlocatie in het Rotterdamse Zuiderpark

NIRVANA Restaurant: Unieke vergaderlocatie in het Zuiderpark Rotterdam

Bent u op zoek naar een unieke vergaderlocatie in Rotterdam? Overweeg dan om uw vergadering in te plannen bij NIRVANA Restaurant Rotterdam. Met onze uitzonderlijke ligging aan de rand van het Zuiderpark is ons restaurant een ideale uitvalsbasis. Daarnaast bieden wij uitgebreide mogelijkheden op het gebied van eten en drinken.
 

Vergaderen bij NIRVANA Restaurant

NIRVANA Restaurant Rotterdam is een uitstekende uitvalsbasis voor een lunch, diner, high tea of borrel máár biedt ook de mogelijkheid om met uw gezelschap te komen vergaderen. Ons restaurant bevindt zich aan de rand van het Zuiderpark met een prachtig uitzicht over het water. Dit zorgt voor een rustige en relaxte ambiance voor uw vergadering in Rotterdam.
 

Ligging

NIRVANA Restaurant Rotterdam is gelegen op een prachtige locatie aan de rand van het Zuiderpark in Rotterdam. Dit zorgt voor een gemoedelijke sfeer zowel binnen als buiten ons restaurant. 

Het Zuiderpark is het grootste stadspark van Nederland met een oppervlakte van 215 hectare en een twee kilometer lange promenade. Het stadspark is geschikt voor zowel ontspanning als inspanning: van een picknick tot een bezoek aan de kinderboerderij of een rondje hardlopen. 

Deze rustige omgeving in combinatie met onze uitgebreide menukaart zorgen voor een unieke vergaderlocatie in het hart van het Zuiderpark.
 

Lees meer over Rotterdam

 

Wat maakt dit een unieke vergaderlocatie?

✓ Rustige ligging

✓ Goede bereikbaarheid met de auto en het openbaar vervoer

✓ Voldoende (gratis) parkeergelegenheid

✓ Toegankelijk voor mindervaliden

✓ Prachtig uitzicht over het Zuiderpark

Unieke vergaderlocatie Rotterdam


Bereikbaarheid

Ons restaurant heeft een ideale ligging ten opzichte van de snelweg. U hoeft niet door het vele verkeer in het stadscentrum en u hoeft ook niet te zoeken naar een parkeerplaats: vanaf de snelweg bent u in enkele minuten bij het Zuiderpark én kunt u parkeren op ons eigen parkeerterrein. 

Beschikt u niet over een auto of komt u gewoonweg liever met het Openbaar Vervoer? Dan kan dit met een soepele aansluiting. Rotterdam Centraal is vanuit het hele land goed te bereiken met onder andere een directe verbinding met Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Breda. Om de reis verder te vervolgen richting het Zuiderpark, kunt u de tram of metro pakken. 
 

Bespreek de mogelijkheden voor uw vergadering

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw vergadering? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Het is bijvoorbeeld mogelijk om afspraken te maken over een lunch, koffie of thee tijdens de vergadering of een aansluitende borrel. De mogelijkheden zijn ruim! 
 

Neem contact met ons op