Zomer in het Zuiderpark

Zomer in het Zuiderpark

De zomervakantie is in de regio midden Nederland alweer van start gegaan en dat betekent lekker even ontspannen en tot rust komen van het drukke jaar! Het Zuiderpark is de ideale uitvalsbasis tijdens de zomermaanden voor zowel jong als oud. Bent u benieuwd wat u tijdens de zomermaanden kunt ondernemen in het Zuiderpark?
 

Over het Zuiderpark

Het Zuiderpark is het grootste stadspark van Nederland met een oppervlakte van 215 hectare en een twee kilometer lange promenade. Het prachtige groene gebied onder de rook van het centrum van Rotterdam is ideaal om te ontsnappen van de drukte van Rotterdam. 
 

Activiteiten in het Zuiderpark

Uiteraard is er in de zomermaanden genoeg te ondernemen in het Zuiderpark. U kunt er heerlijk een dagje op uit gaan met een ontspannende wandeling of een kanotocht over het water. Wilt u uw dagje uit nog sportiever maken? Breng dan een bezoek aan de gratis sport apparatuur op Sportplaza. 

Meer weten?

10x activiteiten in het Zuiderpark

 

Een bezoek met kinderen

Het Zuiderpark is ook uitermate geschikt om een bezoekje aan te brengen met kinderen. Breng bijvoorbeeld eens een bezoek aan kinderboerderij De Molenwei of ontdek de landschappen van Rotterdam in de Plantentuin. 

Daarnaast bevindt zich midden in het Zuiderpark een avontureneiland: een groot speelterrein met genoeg vertier voor de kinderen. Denk aan meerdere glijbanen, uitdagende klauterstenen en klimconstructies en een avontuurlijk piratennest!
 

Neem plaats op ons zonnige terras

NIRVANA Restaurant beschikt over een ruim, zonnig terras aan de rand van het Zuiderpark. U kunt hier ontspannen genieten van een kopje koffie, uitgebreide borrel, lunch of diner met een prachtig uitzicht over dit imposante park.

Op het terras is plaats voor 120 personen die verspreid over meerdere tafels kunnen plaatsnemen onder de parasols. Hierdoor is het terras ook heerlijk beschut als het toch te warm is. Het terras van NIRVANA Restaurant is de ideale uitvalsbasis tijdens uw dagje uit in het Zuiderpark.
 

Reserveer eenvoudig uw tafel

Wilt u zeker zijn van een tafeltje op ons prachtige terras? Zorg dan dat u tijdig een tafel reserveert zodat u gegarandeerd bent van een plaatsje in de zon! U kunt eenvoudig een tafel reserveren via onze website.
 

Maak een reservering

P.s. wist u dat ons terras ook afgehuurd kan worden voor jouw feest of partij? Lees meer over onze feestlocatie.