Wij zijn genomineerd voor de Gouden Pollepel

Wij zijn genomineerd voor de Gouden Pollepel

Onlangs hebben wij wel heel bijzonder bezoek gehad in ons restaurant, namelijk van de culinaire recensenten van het Algemeen Dagblad. NIRVANA Restaurant is door hen beoordeeld met een mooie 7,6 wat zorgt voor een voorlopig vierde plaats in de tussenstand in de strijd om de Gouden Pollepel.
 

Wat is de Gouden Pollepel?

De Gouden Pollepel is een prijs voor goede en betaalbare restaurants, die in het leven is geroepen door de culinaire recensenten van het Algemeen Dagblad (AD). (Nouveau) De recensenten beoordelen restaurants in verschillende regio’s door heel Nederland en kiezen uiteindelijk een winnaar per regio.
 

‘Bij Nirvana eet je mezze en sushi in een luxueuze sfeer’

Op donderdag 20 oktober is deze titel prominent zichtbaar in de Gouden Pollepel rubriek van het Algemeen Dagblad. Wij hebben onlangs namelijk bezoek gehad van een recensent van deze krant die een prachtige beoordeling heeft gegeven over ons restaurant. Met een gemiddelde score van een 7,6 staan we in de tussenstand op een mooie vierde plaats!


“Je zou restaurant Nirvana ook wel The Harbour Club van Zuid kunnen noemen. Luxe materialen als messing en marmer sieren de zaak. Dezelfde luxe uitstraling hebben op de gerechten die we op de menukaart aantreffen.”

 

De recensent was niet alleen erg te spreken over de sfeer en uitstraling van het restaurant, maar ook de luxe uitstraling van de gerechten mocht niet onbenoemd blijven. De fraaie opmaak, goede producten en combinaties van ingrediënten vielen erg goed in de smaak. 

Benieuwd naar het hele artikel?
 

Lees het hier!
 

Wanneer komt u proeven?

Wij zijn erg blij met deze goede beoordeling en kunnen dan ook niet wachten om de gerechten van onze nieuwe menukaart aan jullie te laten proeven! Wilt u zelf de sfeer komen proeven in ons prachtige restaurant aan de rand van het Zuiderpark? Reserveer dan snel een tafel!
 

Reserveer direct