Vrienden van Amstel LIVE menu

De Vrienden van Amstel LIVE menu

Vanavond is het eindelijk zo ver: de start van De Vrienden van Amstel Live! Met dit jaar wel een hele speciale editie want het evenement bestaat 25 jaar. Om voor het concert nog even rustig te kunnen genieten van een goede maaltijd hebben wij speciaal voor dit evenement een Vrienden van Amstel LIVE menu samengesteld. NIRVANA Restaurant is namelijk maar op 15 minuten lopen van Rotterdam Ahoy waardoor u een diner bij NIRVANA goed kunt combineren met dit concert!
 

De Vrienden van Amstel LIVE bestaat 25 jaar

Dit jaar is een hele speciale editie van De Vrienden van Amstel LIVE: het evenement mag dit jaar namelijk 25 kaarsjes uitblazen. Om dit te vieren wordt dit de langste reeks concerten ooit in Nederland met maarliefst 20 concerten! 

De concerten vinden (bijna) dagelijks plaats van 5 t/m 27 januari 2023, met als enige uitzonderingen 10 en 17 januari. De deuren openen om 18:30 waarna de concerten plaatsvinden van 20:00 - 23:15. 

Wie er optreden tijdens de concerten is nog een verrassing, maar dat het een feest wordt zoals ieder jaar mag wel duidelijk zijn! Het populaire evenement is namelijk al zo goed als uitverkocht. De line-up bestaat uit een mix van jonge en oudere artiesten, bands en duetten. 
 

NIRVANA Restaurant: op loopafstand van Rotterdam Ahoy

Wist u dat NIRVANA Restaurant op loopafstand van Rotterdam Ahoy is? Ons restaurant is gelegen in het Zuiderpark, op slechts 15 minuten lopen vanaf Rotterdam Ahoy. Ideaal dus om een etentje bij NIRVANA Restaurant te combineren met een avond Vrienden van Amstel LIVE. Wij hebben voor deze gelegenheid een speciaal menu samengesteld.
 

Vrienden van Amstel LIVE menu

Omdat de concerten vrij vroeg beginnen, hebben we een eenvoudig maar smaakvol 3-gangen menu samengesteld zodat u nog even ontspannen kunt genieten van een maaltijd voordat u zich in het feestgedruis begeeft. Het menu bestaat uit een keuze tussen twee voorgerechten, twee hoofdgerechten en een gebakje met ijs als afsluiter! En dat allemaal voor een prijs van €39,50.
 

Bekijk het menu

 

Reserveer een tafel via onze website

Wilt u zeker zijn van een tafel? Reserveer dan snel een tafeltje via onze website! Geef hierbij bij voorkeur ook aan dat u langskomt voor het Vrienden van Amstel LIVE menu zodat wij er rekening mee kunnen houden dat u op tijd weer weg moet. 
 

Reserveer een tafel