Vier uw verjaardag bij NIRVANA Restaurant Rotterdam

Uw verjaardag bij NIRVANA Restaurant Rotterdam

Yes, u wordt weer bijna een jaartje ouder én dat moet gevierd worden! Wat dacht u van een gezellige borrel met vrienden? Een intiem diner met familie of een uitgebreide high tea met vriendinnen? Bij NIRVANA Restaurant Rotterdam kunt u uitstekend terecht om uw verjaardag te vieren!
 

Onze locatie

NIRVANA Restaurant bevindt zich aan de rand van het Zuiderpark in Rotterdam. U vindt ons op een rustige locatie met prachtig uitzicht op het water zodat u relaxt kunt genieten van de groene omgeving om u heen. Gasten kunnen bij ons terecht voor onder andere een lunch, shared dinner, borrel of kopje thee. 

Ons restaurant is de ideale uitvalsbasis tijdens een bezoek aan het Zuiderpark. U kunt hier prima een dagje vertoeven tijdens één van de vele activiteiten die u kunt doen in het grootste stadspark van Nederland. Denk eens aan een wandeling, bezoek aan de kinderboerderij, Rotterdam Ahoy of een bezoek aan de speeltuin. 
 

Beschikbare ruimtes

NIRVANA restaurant is een ideale locatie om jouw verjaardag te vieren. Of u het nou groot en uitbundig aan wilt pakken of klein en intiem: het is allemaal mogelijk door de verschillende beschikbare ruimtes. 

Wilt u het groots aanpakken? Dan is het mogelijk om ons gehele terras of restaurant af te huren. Houdt u het liever klein? Dan kunt u plaatsnemen in één van onze intieme hoekjes zoals ‘De Lounge’ of ‘De Open Haard’. 
 

Bekijk de mogelijkheden van onze feestlocatie
 

De Lounge

De Lounge

De open haard

De open haard

Het terras

Het terras


Wat moet u regelen?

Het is aan te raden om op tijd een reservering te maken als u zeker wilt zijn van uw favoriete spot in ons restaurant! Bel naar ons restaurant of loop gezellig langs, zodat u de mogelijkheden met ons personeel kunt bespreken.

Naast het tijdig reserveren, dient u er ook rekening mee te houden dat de versiering van het restaurant voor eigen rekening komt. Wij bieden u de mogelijkheid om versiering te regelen of mee te nemen zodat de ruimte helemaal past bij uw verjaardag!


Uw verjaardag vieren bij NIRVANA Restaurant?

Wilt u uw verjaardag vieren bij NIRVANA Restaurant Rotterdam? Neem dan tijdig contact met ons op zodat we de mogelijkheden met u kunnen bespreken. Geef uw wensen door en wij kijken waarmee wij u tegemoet kunnen komen!
 

✓ Ruime mogelijkheden
✓ Gelegen in stadspark Zuiderpark
✓ Goed bereikbaar
✓ Voldoende parkeergelegenheid
✓ Rolstoeltoegankelijk
 

Neem contact op