Uitgebreid lunchen in Rotterdam

Uitgebreid lunchen in Rotterdam

Lunchen in Rotterdam, een gezellige gelegenheid om even bij te kletsen met uw familie of vrienden. Of kiest u voor een zakelijke lunch met uw collega’s? NIRVANA Restaurant is de ideale locatie voor een uitgebreide lunch in Rotterdam. In deze blog delen wij meer informatie onze lunchgerechten en onze locatie.  
 

Onze lunchgerechten

Wordt het een belegd broodje of één van onze ‘To Start or To Share' gerechten? Dat is de keuze die u dient te maken als u komt lunchen in ons restaurant. Wij hanteren één menukaart waarop u de broodjes vindt, maar ook onze gerechten om te delen, de sushi gerechten en een aantal plates. Deze menukaart is de gehele dag geldig en volledig halal.

NIRVANA Restaurant is voor u dus de ideale locatie voor een uitgebreide lunch. Bent u benieuwd naar onze menukaart?

Bekijk menukaart 


Belegde broodjes

Onze menukaart bevat een selectie belegde broodjes met diverse soorten beleg. Wij bieden verschillende opties op het gebied van vlees, vis en vega. Wat dacht u bijvoorbeeld van een heerlijk broodje carpaccio met pesto of met truffelmayonaise? Of een pita met falafel? De broodjes zijn geschikt voor één persoon en bieden voldoende vulling voor een volwaardige lunch. 
 

To start or to share gerechten

Heeft u geen zin om een broodje te eten tijdens de lunch? Kies dan voor één van onze ‘To Start or To Share’ gerechten. Deze shared dining gerechten zijn ook ideaal om te bestellen tijdens de lunch omdat ze niet al te groot zijn. Of u nou voor een gerecht voor uzelf gaat, of kiest om meerdere gerechten te delen: de porties zijn geschikt voor zowel grote als kleine eters. 
 

Een luxe sushi rol als lunch 

Zoals gezegd zijn alle gerechten op onze menukaart de hele dag door te bestellen. Zo ook de sushi! Op onze menukaart vindt u verschillende soorten sushi die u per rol kunt bestellen. Wij bieden bijvoorbeeld de klassiekers aan zoals de ebi tempura roll of de california roll, maar wist u dat wij ook een eigen rol hebben? De Nirvana roll bevat carpaccio, truffel en ebi tempura. 

De sushi rollen zijn ideaal om te combineren met één van onze bijgerechten. 

Sushi bij NIRVANA
 

NIRVANA Restaurant: Aan de rand van het Zuiderpark

NIRVANA Restaurant is een sfeervol restaurant aan de rand van het Zuiderpark in Rotterdam. Door deze ideale ligging, kunt u in alle rust genieten van uw lunch, diner of high tea. We zijn van dinsdag t/m zondag geopend en serveren tussen 11:00 en 23:00 smaakvolle gerechten met invloeden uit de Turkse, Franse en Spaanse keuken. 

Ons restaurant biedt plaats aan ruim 240 gasten, waarvan 120 op ons prachtige terras met uitzicht op het water en 120 binnen in ons gerenoveerde restaurant. Het restaurant is modern aangekleed met knusse hoekjes waar u zich terug kunt trekken met uw eigen gezelschap. 

Komt u binnenkort een keer langs? Reserveer dan snel een tafel zodat u verzekerd bent van een tafel in ons restaurant. 

Reserveer een tafel