Uit eten in Rotterdam

Uit eten in Rotterdam

Uit eten in Rotterdam? Geniet van uw avond uit bij NIRVANA Restaurant Rotterdam. Dit restaurant, gelegen in het prachtige Zuiderpark, is een ideale locatie voor een heerlijk diner met uw vrienden, familie of partner. Met onze uitgebreide menukaart kunt u een heerlijk menu samenstellen die u samen met uw gezelschap kunt delen.
 

NIRVANA Restaurant Rotterdam

NIRVANA Restaurant is gelegen aan het water in het prachtige Zuiderpark. Bij ons kunt u terecht voor een uitgebreid diner, een smaakvolle lunch, een kopje koffie of een kopje Turkse thee. 

Onze chef-kok neemt u graag mee op een reis door de Méditerranée. De keuken bestaat uit Franse gerechten met een touch van de Turkse en Spaanse keuken. Kies voor een Shared Dinner of een uitgebreid 3-gangen menu en ons personeel zorgt dat u onbezorgd van uw avond kunt genieten! 

Bekijk menu


NIRVANA Restaurant Rotterdam: 

✓ Rustige ligging
✓ Goede bereikbaarheid met de auto en het openbaar vervoer
✓ Voldoende parkeergelegenheid
✓ Toegankelijk voor mindervaliden


Ligging in Rotterdam

NIRVANA Restaurant heeft een ideale ligging ten opzichte van de snelweg. U hoeft niet door het vele verkeer in het stadscentrum en u hoeft ook niet te zoeken naar een parkeerplaats: vanaf de snelweg bent u in enkele minuten bij het Zuiderpark én kunt u parkeren op ons eigen parkeerterrein. Dit zorgt voor een ontspannen begin van de avond.


Reserveren bij Restaurant NIRVANA

Wilt u zeker zijn van een plekje in ons restaurant? Maak dan eenvoudig een reservering via ons reserveringssysteem. Restaurant NIRVANA ontvangt u graag van dinsdag t/m zondag tussen 11:00 en 23:00. 

Reserveer een tafel