Uit eten met kinderen

Uit eten met kinderen

De koude maanden beginnen weer te komen en dat betekent dat het weer de perfecte tijd is om lekker cozy met uw geliefde, vrienden of familie wat quality time in te plannen. En hoe kan dat nou beter dan door een herfstige wandeling te maken door het Zuiderpark en deze af te sluiten met een heerlijk diner bij Nirvana Restaurant?
 

Kindermenu’s bij Nirvana Restaurant 

Voor de kleintjes hebben wij speciale kindermenu’s op de dinerkaart staan zodat zij ook onbezorgd mee kunnen als u een lekker avondje uit eten wilt. Deze menu’s vindt u op de reguliere dinerkaart, aan de rechter bovenzijde. 

De opties voor kinderen tot 12 jaar zijn als volgt:

  • Tomatensoep
  • Gepaneerde kipvingers
  • Zalmvingers
  • Kinderbiefstuk

Uiteraard is het voor kinderen niet verplicht om te kiezen voor een kindermenu. Onze onlangs vernieuwde menukaart bestaat uit gerechten die geschikt zijn om te delen. De gerechten zijn wat kleiner, waardoor u tijdens één diner meerdere gerechten kunt delen en kunt proeven. Het is daarom ook gewoon mogelijk dat uw kind of kinderen met u mee eten van deze reguliere menukaart.

Bekijk menukaart

 

Combineer het met een relaxte herfstwandeling

Nirvana Restaurant is gelegen aan de rand van het prachtige Zuiderpark. Dit is de ideale locatie om te genieten van een echte herfstwandeling. De blaadjes zijn ondertussen al flink aan het verkleuren en vallen langzaamaan van de bomen wat betekent dat er genoeg valt te zien, zeker voor de kleintjes!

Daarnaast zijn er ook verschillende activiteiten te ondernemen in dit prachtige park. Bent u benieuwd welke?

Lees meer
 

Kom gezellig met uw kinderen eten bij NIRVANA Restaurant

Bent u van plan om binnenkort een dagje met uw kinderen te spenderen in het Zuiderpark? En komt u daarna gezellig een hapje eten? Maak dan snel een reservering via de onderstaande button. Wij zijn van dinsdag t/m zondag geopend van 11:00 tot 23:00 dus u kunt zowel voor de lunch als het diner of een heerlijk kopje thee bij ons terecht.

Reserveer een tafel