Turks restaurant Rotterdam

Turks restaurant Rotterdam

Aan de rand van het Zuiderpark in Rotterdam vindt u Turks restaurant NIRVANA. De chef-kok neemt u graag mee op een reis door de méditerranée met gerechten uit de Turkse, Franse en Spaanse keuken. Ontdek meer over de sfeer, gerechten en mogelijkheden van ons sfeervolle Turkse restaurant. 
 

Een combinatie van de Turkse, Franse en Spaanse keuken

In ons restaurant bieden we een uitgebreide dinerkaart met gerechten uit de Turkse, Franse en Spaanse keuken. De gerechten kunt u naar keuze combineren tot een smaakvol 3-gangen diner waar u geen spijt van gaat krijgen. 

Naast de optie voor een 3-gangen diner, kunt u ook kiezen voor een Sharing Dinner. U krijgt een mozaïek van voorgerechten, hoofdgerechten en desserts die u kunt delen met uw gezelschap. 
 

Voorbeeld Turks gerecht
Voorbeeld Turks gerecht
Voorbeeld Turks gerecht


De Turkse keuken uitgelicht

Een groot deel van onze gerechten is gebaseerd op de Turkse keuken. Turks eten is een echte belevenis: de passievolle bereidingswijze en de verse ingrediënten zorgen voor een smaakvol diner. De menukaart bestaat onder andere uit gerechten met gegrild (halal) vlees zoals kipfilet en lamsvlees, stoofgerechten, heerlijke seizoensgroenten en verse vis. In combinatie met het Turkse, chique interieur in ons restaurant zorgt het voor een onvergetelijke sfeer. 
 

Een voorbeeld Turks 3-gangen diner bij restaurant NIRVANA

Voorgerecht
Nirvana meze plateau
Soslu Patlican – Hummus – Haydari – Peynir Ezmesi –
Acili Ezme – Gamba’s Piri Piri – Icli Kofte – Borek feta

Hoofdgerecht
Piliç Sarmasi
Kipfilet - Osmaanse Rijst - Spaghetti van Courgette en
Winterpeen - Sinaasappelsaus

Nagerecht
Havuc Dilimi Baklava
Met Vanille-ijs
 

BEKIJK DE VOLLEDIGE DINERKAART

Nirvana Restaurant Rotterdam
Nirvana Restaurant Rotterdam
Nirvana Restaurant Rotterdam


Over NIRVANA Restaurant

NIRVANA Restaurant is een sfeervol restaurant aan de rand van het Zuiderpark in Rotterdam. Van dinsdag t/m zondag openen wij onze deuren van 11:00 - 23:00 en ontvangen wij gasten voor een lunch, high tea, feest of partij of een uitgebreid diner. De gerechten bevatten invloeden uit de Turkse, Franse en Spaanse keuken en worden onder andere bereid door onze ervaren chef-kok Marcel. 

Ons restaurant biedt plaats aan ruim 240 gasten, waarvan 120 op ons prachtige terras met uitzicht op het water en 120 binnen in ons gerenoveerde restaurant. U kunt dus bij ons terecht met klein én groot gezelschap.

Reserveer een tafel


NIRVANA Restaurant afhuren?

Het is in overleg mogelijk om (een gedeelte van) ons restaurant af te huren voor uw feest of partij. Wij krijgen geregeld aanvragen binnen voor onder andere babyshowers, bruiloften of verjaardagen waarna deze succesvol hebben plaatsgevonden in ons restaurant. 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? 
 

Bekijk de mogelijkheden voor feesten en partijen