Shared Dining bij NIRVANA Restaurant

Shared Dining bij NIRVANA Restaurant Rotterdam

Geniet van een culinaire avond met ons avondvullende concept Shared Dining. U kunt de hele avond plaatsnemen om een indruk te krijgen van de kleine gerechtjes met uw tafelgezelschap. In deze blog vertellen wij u meer over Shared Dining én hoe dat concept wordt toegepast bij NIRVANA Restaurant Rotterdam. 
 

Shared Dining: Het concept

Shared Dining staat voor een avondvullend arrangement waarbij u en uw gezelschap worden voorzien van kleine gerechtjes die u met elkaar kunt delen. Het is een uniek concept waarbij u echt weer even tot elkaar komt en kunt genieten van quality time.

Maar waarom zou u kiezen voor dit concept? Naast quality time, is er een andere vaak genoemde reden: de variëteit aan gerechtjes. U krijgt namelijk een selectie van onze gerechten van de kaart waardoor u verschillende smaken en gerechten kunt proeven. Daarnaast is het ook gewoon lekker ontspannend. U krijgt een zorgeloze avond waar u wordt voorzien van de meest smaakvolle gerechten van de kaart. Het enige wat u hoeft te doen is genieten en eten!

Ook voor feesten en partijen is het Shared Dining concept erg geschikt. Denk eens aan het vieren van uw verjaardag, een babyshower of een personeelsuitje: met grote gezelschappen biedt het concept veel gezelligheid én gemak. 

Lees meer over feesten en partijen


Geniet van Shared Dining bij NIRVANA Restaurant 

NIRVANA Restaurant biedt dagelijks voor haar gasten een Shared Dining arrangement aan. U krijgt een mozaïek van voorgerechten, hoofdgerechten en dessert. Het arrangement is beschikbaar vanaf 2 personen en kost €59,50 per persoon. 

Wilt u niet uw hele diner delen met uw tafelgenoten? Dan kunt u ook kiezen voor één van de Nirvana voorgerecht plateaus. Hierbij heeft u de keuze uit een Turks of Frans mediterraans plateau die bestaat uit 8 kleine hapjes die u kunt delen als voorgerecht. 

Bekijk onze dinerkaart

 

Shared Dining impressie
Shared Dining impressie


Reserveer eenvoudig een tafel via onze website

Wilt u zeker zijn van een tafel in ons restaurant? Zorg dan dat u op tijd een tafeltje reserveert. Met ons reserveringsformulier kunt u in slechts 3 stappen een tafel reserveren. Kies hierbij voor het arrangement ‘Sharing Dinner’ zodat wij weten waar u voor komt! Daarnaast is het ook mogelijk om allergie/dieetwensen door te geven.

Ga naar het reserveringsformulier 


Over NIRVANA Restaurant Rotterdam

NIRVANA Restaurant is een sfeervol Turks restaurant aan de rand van het Zuiderpark in Rotterdam. Van dinsdag t/m zondag openen wij onze deuren van 10:30 - 23:00 en ontvangen wij gasten voor een lunch, high tea, feest of partij of een uitgebreid diner. De gerechten bevatten invloeden uit de Turkse, Franse en Spaanse keuken en worden onder andere bereid door onze ervaren chef-kok Marcel. 

Ons restaurant biedt plaats aan ruim 240 gasten, waarvan 120 op ons prachtige terras met uitzicht op het water en 120 binnen in ons gerenoveerde restaurant. U kunt dus bij ons terecht met klein én groot gezelschap.