Een romantisch diner voor 2 in Rotterdam

Een romantisch diner voor 2 in Rotterdam

De blaadjes kleuren langzaam weer bruin en vallen één voor één van de boom. De herfst is alweer in volle gang, geen beter moment om een romantisch diner te plannen voor u en uw partner! NIRVANA Restaurant bevindt zich op een prachtige locatie aan de rand van het Zuiderpark en is daarmee een ideale locatie voor uw romantische diner.
 

Gelegen in het prachtige Zuiderpark

Door de rustige ligging aan de rand van het Zuiderpark geniet u van een sfeervolle en rustige ambiance in ons restaurant. U heeft uitzicht over het water en het restaurant is omgeven met prachtige bomen die in de herfst beschikken over schitterende herfstkleuren. Dit alles zorgt voor een ideale combinatie voor een romantisch diner voor twee op een rustige locatie in het roerige Rotterdam. 
 

Meer over het Zuiderpark
 

Shared Dining

Wat is er nou romantischer dan een shared dinner met uw geliefde? Met ons concept ‘To Start or To Share’ kunt u heel de avond genieten van gerechten die u kunt delen met uw tafelgezelschap (of u houdt de gerechtjes lekker voor uzelf ;) ). 

Onze menukaart bestaat uit vele warme en koude gerechten die u tegelijk of na elkaar kunt bestellen om uw eigen diner samen te stellen. Naast de categorieën koud en warm, vindt u ook salades, sushi, bijgerechten en desserts op de kaart.
 

Combineer het romantische diner met een fles bubbels 

Wat maakt een romantisch beter compleet dan een fles bubbels? Wij hebben onlangs een nieuwe wijnkaart gekregen waar u verschillende flessen bubbels op kunt vinden. Onder de mousserende wijnen vindt u een cava en twee soorten Moët & Chandon champagne. 

Wist u bijvoorbeeld dat een fles champagne goed te combineren is met onze oesters of één van onze sushirollen?
 

Lees meer
 

Wilt u uw geliefde verrassen?

Verrast u uw geliefde met een romantisch diner voor twee? Reserveer dan tijdig een tafel zodat u verzekerd bent van een gezellige tafel voor u en uw geliefde. Geef bij de reservering aan dat u voor een shared dinner komt zodat wij daar rekening mee kunnen houden!
 

Reserveer een tafel