Restaurant NIRVANA: op loopafstand van Rotterdam Ahoy

Restaurant NIRVANA: op loopafstand van Rotterdam Ahoy

Op slechts een kwartier lopen van restaurant NIRVANA vindt u Rotterdam Ahoy: een evenementenhal voor onder andere beurzen, concerten, congressen en festivals. Gaat u een bezoek brengen aan een evenement in Rotterdam Ahoy? Combineer dit dan met een diner bij NIRVANA Restaurant om uw dag uit compleet te maken. 
 

Rotterdam Ahoy

Rotterdam Ahoy is één van de grootste evenementenlocaties van Nederland met jaarlijks 1.500.000 bezoekers. Al vanaf het begin is de locatie bekend bij ‘de groten der aarde’ zoals internationale artiesten, topsporters, politici en andere prominenten. En nu 50 jaar later kunt u nog steeds in Rotterdam Ahoy terecht voor uiteenlopende evenementen zoals beurzen, concerten, congressen en festivals. 
 

Restaurants vlakbij Ahoy

NIRVANA Restaurant is één van de restaurants vlakbij Rotterdam Ahoy. Op een rustige locatie in het Zuiderpark vindt u vlakbij het water ons vernieuwde restaurant. Wij beschikken over in totaal 240 zitplaatsen: 120 in ons sfeervolle restaurant en eveneens 120 op ons buitenterras.

Onze chef-kok neemt u graag mee op een reis door de Méditerranée. De keuken bestaat uit Franse gerechten met een touch van de Turkse en Spaanse keuken. Kies voor een Shared Dinner of een uitgebreid 3-gangen menu en ons personeel zorgt dat u onbezorgd kunt genieten!

Bekijk dinerkaart


Routebeschrijving vanaf NIRVANA Restaurant

NIRVANA Restaurant bevindt zich aan de rand van het Zuiderpark, dichtbij Rotterdam Ahoy. Te voet bent u 15 minuutjes onderweg met een route door het Zuiderpark. Met de auto is het nog geen 5 minuten rijden. 


Route met de auto: 4 minuten

 1. Rijd vanaf het parkeerterrein terug richting de Oldegaarde
 2. Sla rechtsaf de 1e dwarsstraat in, de Oldegaarde/de S124 op
 3. Sla rechtsaf richting de Zuiderparkweg
 4. Sla na 90 meter rechtsaf richting de Ahoyweg
 5. Bestemming bereikt!


Route te voet: 15 minuten

 1. Loop in noordoostelijke richting en sla linksaf langs restaurant NIRVANA
 2. Vervolg uw weg naar het Zuiderparkpad
 3. Buig na 300 meter rechtsaf richting het Carnissepad
 4. Sla rechtsaf naar de Zuiderparkweg
 5. Loop hier 500 meter overheen totdat u rechtsaf slaaf naar het Zuiderparkplein
 6. Bestemming bereikt!


Reserveer een tafel bij NIRVANA Restaurant

Om zeker te zijn van een plekje in ons restaurant is het verstandig om een tafeltje te reserveren. Geef hierbij ook aan hoe laat u bij Rotterdam Ahoy moet zijn zodat wij hier rekening mee kunnen houden en u gewoon op tijd op locatie bent. 

Reserveer tafel