Parkeren bij NIRVANA Restaurant

Parkeren bij NIRVANA Restaurant

NIRVANA Restaurant beschikt niet alleen over een uitgebreide menukaart en een prachtige ligging, maar ook over gratis parkeergelegenheid op steenworp afstand van het restaurant! Het parkeerterrein is eenvoudig te bereiken vanaf de snelweg en beschikt over voldoende plaats voor onze bezoekers!

Ligging NIRVANA Restaurant

NIRVANA Restaurant is gelegen aan de rand van het grootste stadspark van Nederland: Het Zuiderpark in Rotterdam. Dit park is met zijn 215 hectare oppervlakte met bos, gras, sportvelden en volkstuinen een geliefde locatie in Rotterdam-Zuid. 

In het park zijn vele activiteiten te ondernemen voor jong en oud. Denk eens aan een ontspannen wandeling maar ook een picknick of kanotocht in de zomermaanden mag niet vergeten worden. 

NIRVANA Restaurant is tijdens zo’n dagje uit de ideale uitvalsbasis voor een lekkere high tea, uitgebreide lunch of een shared dinner. Wij zijn van dinsdag t/m zondag geopend van 11:00 tot 23:00 dus u kunt de gehele dag bij ons terecht!


Wist u dat NIRVANA zich op loopafstand van Rotterdam Ahoy bevindt?
 

Bereikbaarheid met de auto

NIRVANA Restaurant is met de auto goed te bereiken omdat het vlakbij de snelweg is gelegen. Vanaf de A15 bereikt u het Zuiderpark in slechts enkele minuten, u hoeft dus niet eindeloos door het drukke centrum van Rotterdam te rijden. Wanneer u het Zuiderpark nadert, rijdt u via de straat Oldegaarde direct op het parkeerterrein af. 
 

Gratis parkeren op steenworp afstand

Op steenworp afstand van ons restaurant kunt u gratis parkeren. Het parkeerterrein behoort bij ons restaurant en voorziet onze gasten van voldoende parkeergelegenheid. Zoals hierboven genoemd, is het parkeerterrein vanaf de Oldegaarde eenvoudig te bereiken. 

Nadat u de auto uitstapt, wandelt u een minuutje voordat u restaurant NIRVANA bereikt. Uw bezoek aan ons restaurant kan beginnen!
 

Reserveer een tafel

Hoewel u bijna altijd bent verzekerd van een parkeerplek, kan dat met een tafel wel anders zijn. Daarom is het altijd verstandig om vooraf een tafel te reserveren via onze website. Bij de reservering kunt u ook direct uw speciale wensen doorgeven en aangeven voor welk arrangement u komt!

Uw bezoek naar NIRVANA Restaurant plannen?

Reserveer direct