Kies eens voor één van onze arrangementen

Kies eens voor één van onze arrangementen

NIRVANA Restaurant biedt verschillende arrangementen aan voor haar gasten. Van een high tea tot een sharing dinner: er is voor ieder wat wils. U bent vrij om bij de reservering één van de arrangementen te kiezen, maar u kunt ook een reservering maken zonder arrangement. Hieronder vindt u een opsomming van onze arrangementen zodat u weet wat er allemaal mogelijk is bij ons!

Onze arrangementen

 

 • Sharing Dinner
  Onze gehele menukaart is op dit moment in het teken van ‘To Start Or To Share’. Dit sharing dinner concept houdt in dat alle gerechten de gehele dag besteld kunnen worden om met elkaar te delen. Hierdoor is er bijvoorbeeld geen onderscheid meer in voor- en nagerechten maar enkel in warm en koud.

  Uiteraard kunt u er ook nog voor kiezen om de gerechten voor uzelf te houden ;)

  Bekijk onze nieuwe menukaart
   
 • High Tea
  Bent u meer van de thee? Kies dan voor ons uitgebreide High Tea Arrangement. Dit arrangement bestaat uit onbeperkt thee en een etagère met diverse zoete- en hartige lekkernijen. Erg gezellig tijdens een dagje uit met vriendinnen of familie.

  Dit arrangement is ook mogelijk in groepsverband voor een feest of partij. Neem hiervoor contact met ons op.

   
 • Babyshower
  Krijgt uw vriendin, nicht of collega binnenkort een kindje? Verras haar dan met een babyshower bij NIRVANA Restaurant. Reserveer tijdig en en geef uw wensen door via het optionele veld. Bent u met meer dan 15 personen? Neem dan telefonisch contact met ons op.

   
 • Vergaderingen
  Door de rustige ligging wordt onze locatie ook regelmatig gebruikt als vergaderlocatie. Bent u van plan om te gaan vergaderen bij NIRVANA Restaurant? Vergeet dit dan zeker niet aan te geven bij de reservering zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

   

Reserveringen voor meer dan 15 personen

Bent u van plan om met meer dan 15 personen naar NIRVANA Restaurant te komen? Dan is het niet mogelijk om een reservering via het reserveringsformulier te maken. Wel is het mogelijk om ons een e-mail te sturen of ons te bellen zodat wij samen met u naar de mogelijkheden kunnen kijken! 

Neem contact met ons op

 

Reserveer tijdig

In verband met drukte en voorbereidingen, is het belangrijk dat u op tijd een reservering maakt. Zo hebben wij genoeg tijd om voorbereidingen te treffen én voldoende in te kopen. Het is namelijk nooit de bedoeling dat een arrangement niet door kan gaan omdat het niet tijdig is doorgegeven!

U kunt eenvoudig een reservering maken via ons reserveringsformulier. Geef aan op welke datum en tijd u langs wilt komen, met hoeveel personen én eventueel voor welk arrangement. Wij verwelkomen u graag in ons vernieuwde restaurant!

Maak een reservering