Een nieuwe website voor NIRVANA Restaurant

Een nieuwe website voor NIRVANA Restaurant

De afgelopen tijd zijn onze webbouwers druk bezig geweest met het realiseren van een nieuwe website voor NIRVANA Restaurant. Van prachtige foto’s van ons restaurant tot aan nieuwe website teksten met informatie over onze diensten. Neem snel een kijkje!

Een nieuwe uitstraling

Onze website heeft een volledig nieuwe uitstraling gekregen! De stijl is aangepast aan het logo van NIRVANA Restaurant en u ziet duidelijk de kleuren van ons restaurant terugkomen. Daarnaast kunt u aan de hand van nieuwe foto’s ook een duidelijk beeld krijgen van de sfeer in ons restaurant zodat u weet wat u kunt verwachten. 

Menukaarten

NIRVANA Restaurant is dagelijks van 11:00 tot 23:00 geopend voor onze gasten. Met deze ruime openingstijden bestaan er diverse mogelijkheden in ons restaurant. Zo bieden wij een uitgebreide lunch en diner aan maar kunt u ook langskomen voor een kopje koffie of Turkse thee. Een royale High Tea of High Wine valt ook onder de mogelijkheden.

Bent u benieuwd wat u kunt eten bij NIRVANA Restaurant? 

Bekijk menukaart

Online reserveren

Via de website kunt u eenvoudig een tafeltje reserveren voor ons restaurant. Via de reserveer widget komt u op onze reserveringspagina waarna u de gewenste tijd en ruimte kunt kiezen voor u en uw tafelgenoten. 

Wilt u met meer dan 12 personen reserveren of wilt u bij ons terecht voor uw feest of partij? Neem dan contact op via ons contactformulier, stuur een mailtje of bel ons! Wij bespreken graag de mogelijkheden met u. 

Contact opnemen