Nieuw: verse sushi met bijpassende gerechtjes

Nieuw: verse sushi met bijpassende gerechtjes

In het weekend genieten van verse sushi met bijpassende bijgerechten? Dat kan nu elke week van donderdag t/m zondag bij NIRVANA Restaurant. De sushirollen worden vers bereid door onze chefkok: verser kunt u ze niet krijgen! Op deze pagina vindt u ons arrangement.
 

Het sushi arrangement

Op donderdag t/m zondag is het mogelijk om sushirollen en/of bijgerechten te bestellen bij NIRVANA Restaurant. De sushi bestelt u per rol bestaande uit 6 royale stukken en wordt geserveerd met smaakvolle toppings op een luxe plateau. De bijgerechten bestelt u per portie. 

Sushi arrangement Nirvana


De sushikaart

Onze sushikaart bestaat uit diverse sushi rollen en bijgerechten. U kunt deze zelf combineren tot een smakelijk menu of bestel verschillende rondes zodat u heel de avond kunt genieten. 

Wij bereiden verse sushirollen met vlees en vis. De ingrediënten komen vers van onze leverancier en worden op een professionele wijze gebruikt in de rollen. Daarnaast zijn alle rollen volledig halal.

De Nirvana roll

NIRVANA Restaurant biedt ook een eigen sushirol aan: de Nirvana Roll. Een heerlijke sushirol met carpaccio, parmezaan, truffel, komkommer, wortel en avocado. 

Bijgerechten

Bij een sushimenu mogen bijgerechten uiteraard niet ontbreken! Denk eens aan de bekende edamame boontjes? U kunt kiezen uit twee verschillende soorten: Spicy Edamame bereid met zeezout en sirachamayo of Salty & Sour Edemame met limoen en zeezout. 
 

Bekijk de sushikaart

Sushi Arrangement Nirvana
Ebi Tempura
Edamame boontjes

 

Reserveer jouw tafel bij NIRVANA Restaurant

Bent u benieuwd geworden en wilt u de sushi komen proeven? Reserveer dan snel een tafeltje via onze website zodat je verzekerd bent van een plaatsje in ons restaurant! Houd er wel rekening mee dat u alleen gerechten van onze sushikaart kunt bestellen op donderdag t/m zondag.

Reserveer een tafel


Over NIRVANA Restaurant Rotterdam

NIRVANA Restaurant is een sfeervol restaurant aan de rand van het Zuiderpark in Rotterdam. Van dinsdag t/m zondag openen wij onze deuren van 11:00 - 23:00 en ontvangen wij gasten voor een Turks lunch, high tea, feest of partij of een uitgebreid diner. De gerechten bevatten invloeden uit de Turkse, Franse en Spaanse keuken en worden onder andere bereid door onze ervaren chef-kok Marcel. 

Ons restaurant biedt plaats aan ruim 240 gasten, waarvan 120 op ons prachtige terras met uitzicht op het water en 120 binnen in ons gerenoveerde restaurant. U kunt dus bij ons terecht met klein én groot gezelschap.