Vanaf morgen weer geopend met nieuwe menu- en wijnkaart

Wij zijn vanaf morgenochtend weer geopend met een nieuwe menu- en wijnkaart

Wij hebben tijdens onze 3 weken durende sluiting niet stilgezeten! Wij verwelkomen jullie vanaf morgen (5 augustus 2022) vanaf 17:00 graag met een nieuwe menukaart én een vernieuwde wijnkaart. Lees hier kort wat er nieuw is!
 

Onze nieuwe menukaart: To start or to share

Onze nieuwe menukaart staat volledig in het teken van Shared dining: to start or to share. Bestel meerdere gerechten met uw tafelgenoten zodat u kunt genieten van verschillende gerechten en smaken. De gerechten bestaan uit zowel warme als koude gerechten, sushi rollen en desserts. Uiteraard is het ook mogelijk om de gerechten voor uzelf te houden!

Op de menukaart vindt u niet alleen shared dining gerechten maar ook onze lunch broodjes en borrelhapjes. Zo ziet u direct in een opslag wat wij allemaal aanbieden en kunt u goed overwegen waar u voor komt of waar u nog een keer voor terug komt.

Nieuwe gerechten

De nieuwe menukaart bevat niet alleen een nieuwe insteek maar uiteraard ook nieuwe gerechten. Onder de koude gerechten vindt u nu bijvoorbeeld ook verse oesters met sjalot azijn en citroen, rauwe tonijn, steak tartaar en charcuterie.

Bij de warme gerechten vindt u nu onder andere een smaakvolle courgettesoep, couscous met gegrilde groente, shortribs en een gegrilde runderspies. De sushirollen blijven hetzelfde als u van ons gewend bent!

 

Bekijk onze nieuwe menukaart

Oesters
Food 2
Sushi


Ook weer beschikbaar voor uw feesten en partijen

Uiteraard is het vanaf 5 augustus weer mogelijk om een reservering te maken voor uw feest of partij. Onze locatie leent zich uitstekend als feestlocatie voor uw verjaardag, babyshower, jubileum of bijvoorbeeld een lancering. Wij bespreken graag vrijblijvend de mogelijkheden! 
 

Neem contact op

 

Vanaf 5 augustus 17:00 weer geopend

Wij openen onze deuren morgenmiddag om 17:00 en verwelkomen jullie graag weer met onze nieuwe menu- én wijnkaart. Kom de nieuwe gerechten proeven en combineer het met één van onze nieuwe wijnen. Wilt u zeker zijn van een tafeltje? Reserveer dan een tafel via ons reserveringsformulier. 
 

Reserveer een tafel