Feestelijke lancering van Rotterdam Insight Magazine #8 bij NIRVANA Restaurant

Feestelijke lancering van Rotterdam Insight Magazine #8 bij NIRVANA Restaurant

Gisteren vond de lancering van de 8e editie van het Rotterdam Insight Magazine plaats bij NIRVANA Restaurant. Een dag vol inspirerende sprekers met als afsluiter een gezellige borrel met hapjes en muziek van DJ Glenn Martin. Wij kunnen terugkijken op een erg succesvolle avond!
 

Wat is het Rotterdam Insight Magazine?

Het Rotterdam Insight Magazine is een business-to-business magazine over én voor de Rotterdamse haven. Zoals de naam al doet vermoeden, nemen zij een kijkje achter de schermen bij het werk in de haven. U vindt hier onder andere interviews, projecten en nieuws en ontwikkelingen over Rotterdamse bedrijven in het havengebied.

Net als voorgaande magazines heeft deze editie #8 ook een speciaal thema: de arbeidsmarkt. Deze editie is evenals de eerdere edities gelanceerd tijdens een INsight borrel voor adverteerders, betrokkenen en geïnteresseerden op een prominente locatie in Rotterdam. 
 

Over de feestelijke avond

NIRVANA Restaurant kreeg de eer om de feestlocatie te zijn van de lancering van de 8e editie van Rotterdam Insight Magazine. Gedurende de avond hebben wij ruim 70 vrienden van het magazine mogen ontvangen die getuige zijn geweest van de lancering.

De avond begon met inspirerende sprekers over onder andere de huidige ontwikkelingen in de haven. Na de uitreiking van de achtste editie van het magazine was het tijd om de avond voort te zetten met een feestelijke borrel! Alle gasten konden genieten van heerlijke drankjes en hapjes onder het genot van muziek door DJ Glenn Martin. 


Een impressie van deze feestelijke lancering
 

  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide

 

Zoekt u nog een locatie voor uw feest of partij?

NIRVANA Restaurant is een geschikte locatie voor uw feest of partij in Rotterdam. De mogelijkheden zijn ruim: bespreek uw wensen met ons en wij zorgen dat u een onbezorgde dag heeft! Denk eens aan een verjaardag, babyshower of trouwfeest. Wilt u meer weten?

Neem contact met ons op