High Wine Rotterdam

High Wine Rotterdam

Even bijkletsen onder het genot van een heerlijk glas wijn en een plateau vol met smaakvolle borrelhapjes? Dat kan tijdens de High Wine bij NIRVANA Restaurant. Onze High Wine is al beschikbaar vanaf 2 personen, maar ook uitermate geschikt voor grote gezelschappen.


Onze High Wine: selectie hapjes en keuze uit 3 wijnen

Bij NIRVANA Restaurant kunt u genieten van een uitgebreide High Wine. Onze high wine bestaat allereerst uit een selectie van heerlijke gerechtjes van onze kaart en niet geheel onbelangrijk bij een High Wine uit 3 glazen huiswijn. U kunt zelf een keuze maken uit een witte wijn, rode wijn of rosé. 

Houd er rekening mee dat de High Wine beschikbaar is vanaf 2 personen. De kosten zijn €29,50 per persoon. 

Neem een kijkje op onze menukaart voor een impressie van onze gerechten.

Bekijk menukaart


High Wine met een groot gezelschap 

Ook met een groot gezelschap is het mogelijk om te genieten van onze uitgebreide High Wine. Wij zorgen dat de tafel vol komt te staan met onze hapjes en wijnen en u hoeft alleen maar te genieten. Doe bijvoorbeeld gezellig een high wine voor uw verjaardag, familiedag of als teamuitje. 

Uiteraard kunt u ook voor andere feesten en partijen terecht bij NIRVANA Restaurant. Ons prachtige restaurant met ruime terras biedt ruime mogelijkheden als feestlocatie. In overleg kunt u bijvoorbeeld ook een ruimte afhuren of kunnen wij speciale drank- en diner arrangementen samenstellen. 

Bekijk onze feestlocatie


Reserveer een tafel 

Wilt u gezellig een high wine komen doen bij NIRVANA Restaurant? Reserveer dan minimaal 1 dag van te voren een tafel via onze website. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat u kunt genieten van verse en smaakvolle ingrediënten. Geef in de laatste stap van de reservering aan dat u voor de High Wine komt door deze te kiezen in het ‘selecteer een arrangement’ veld. 

Reserveer direct


Over NIRVANA Restaurant Rotterdam

NIRVANA Restaurant is een sfeervol Turks restaurant aan de rand van het Zuiderpark in Rotterdam. Van dinsdag t/m zondag openen wij onze deuren van 11:00 - 22:00 en ontvangen wij gasten voor een Turks ontbijt, lunch, high tea, feest of partij of een uitgebreid diner. De gerechten bevatten invloeden uit de Turkse, Franse en Spaanse keuken en worden onder andere bereid door onze ervaren chef-kok Marcel. 

Ons restaurant biedt plaats aan ruim 240 gasten, waarvan 120 op ons prachtige terras met uitzicht op het water en 120 binnen in ons gerenoveerde restaurant. U kunt dus bij ons terecht met klein én groot gezelschap.