Een High Tea na een dagje winkelen bij Winkelcentrum Zuidplein

Een High Tea na een dagje winkelen bij Winkelcentrum Zuidplein

Een dagje winkelen is een perfecte activiteit als u een dagje uit gaat met vriendinnen. Maar wat maakt dit nou helemaal af? Een lekkere High Tea! NIRVANA Restaurant is eenvoudig te bereiken vanaf Winkelcentrum Zuidplein en serveert dagelijks een uitgebreide high tea voor gezelschappen vanaf 2 personen.

Over Winkelcentrum Zuidplein

Winkelcentrum Zuidplein is een overdekt winkelcentrum in Rotterdam Zuid. U vindt er 160 winkels van grote merken, tegen kleine prijzen. De winkels zijn dagelijks geopend tot 17:30, met uitzondering van de koopavond op vrijdag. Dan zijn de winkels tot 21:00 geopend.

Het winkelcentrum is goed te bereiken met zowel de auto, fiets, ov en te voet. Het winkelcentrum beschikt over een bus- en een metrohalte waar u kunt uitstappen bij halte Zuidplein. Komt u met de auto? Dan kunt u parkeren bij één van de 3 parkeergarages rondom Winkelcentrum Zuidplein.

De route naar Winkelcentrum Zuidplein

Om bij Winkelcentrum Zuidplein te komen vanaf NIRVANA Restaurant dient u vrijwel dezelfde route af te leggen als wanneer u een bezoek brengt aan Rotterdam Ahoy. Het enige verschil is dat u op de Zuiderparkweg niet naar rechts richting het Zuiderparkplein gaat, maar linksaf slaat richting het winkelcentrum.

 

Route met de auto: 4 minuten

 

 1. Rijd vanaf het parkeerterrein terug richting de Oldegaarde
 2. Sla rechtsaf de 1e dwarsstraat in, de Oldegaarde/de S124 op
 3. Sla rechtsaf richting de Zuiderparkweg
 4. Sla na 90 meter linksaf richting de Meierijstraat
 5. Bestemming bereikt!

 

Route te voet: 15 minuten
 

 1. Loop in noordoostelijke richting en sla linksaf langs restaurant NIRVANA
 2. Vervolg uw weg naar het Zuiderparkpad
 3. Buig na 300 meter rechtsaf richting het Carnissepad
 4. Sla rechtsaf naar de Zuiderparkweg
 5. Loop hier 500 meter overheen totdat u linksaf slaat richting het winkelcentrum
 6. Bestemming bereikt!

 

 

High Tea bij NIRVANA Restaurant

Een high tea bij NIRVANA Restaurant is een beleving op zich. Plof neer op één van onze banken of stoelen en geniet van het prachtige uitzicht op het water terwijl wij u voorzien van smaakvolle hapjes en onbeperkt thee. De zoete- en hartige lekkernijen worden geserveerd op stijlvolle etagères en u kunt kiezen uit meerdere soorten thee.

NIRVANA Restaurant is gelegen aan de rand van het Zuiderpark met prachtig uitzicht op het water, zowel binnen als vanaf het terras.

 

Reserveer uw high tea

Om ervoor te zorgen dat wij over voldoende verse lekkernijen beschikken, is het belangrijk dat u van te voren een tafel reserveert. Zo zijn wij op de hoogte van uw bezoek en kunnen wij de zoete- en hartige hapjes voor de high tea goed voorbereiden.

 

Geef in de laatste stap van de reservering aan dat u voor de high tea komt. Dit doet u eenvoudig door een arrangement te selecteren.

 

Maak reservering