High Tea Bij NIRVANA Restaurant Rotterdam

High Tea Bij NIRVANA Restaurant Rotterdam

Even een middagje bijkletsen met een vriendin of een feestelijke babyshower met uw dierbaren: een High Tea is geschikt voor grote en kleine gezelschappen. Bij NIRVANA Restaurant kunt u genieten van een uitgebreide High Tea in het Zuiderpark van Rotterdam.
 

Waar bestaat onze high tea uit?

Een High Tea staat bekend om veel thee en lekkere zoete- en hartige lekkernijen: dit ontbreekt dan ook niet bij de high tea van NIRVANA Restaurant. Onze uitgebreide High Tea bestaat uit diverse zoete- en hartige lekkernijen die worden geserveerd op stijlvolle etagères en onbeperkt thee waarbij u de keuze heeft uit meerdere theesoorten. 

De High Tea kost €29,50 per persoon en is beschikbaar vanaf 2 personen.
 

Met een prachtig uitzicht op het water

Een High Tea in ons restaurant is uniek! Niet alleen door de stijlvolle etagères, maar ook door onze locatie! Met onze unieke ligging aan de rand van het Zuiderpark, kunt u genieten van een prachtig uitzicht over het water, zowel binnen als vanaf het terras.
 

Uitzicht Nirvana restaurant Rotterdam
Uitzicht Nirvana Restaurant Rotterdam
Uitzicht Nirvana Restaurant Rotterdam

 

High Tea bij NIRVANA uitermate geschikt voor groepen

Hoewel u ook gezellig samen met een vriendin kunt high teaën, wordt onze high tea ook vaak gereserveerd voor groepen. Denk aan een babyshower, verjaardag of een gezellig uitje met de familie. Wij zorgen ervoor dat de hapjes en de thee worden geserveerd en dat het u aan niks ontbreekt!
 

Lees meer over feesten en partijen


Bent u van plan om met een groep langs te komen voor een High Tea? Neem dan telefonisch contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken!
 

High Tea Nirvana Rotterdam
High Tea Rotterdam
Nirvana Restaurant Rotterdam

 

Komt u gezellig langs voor een High Tea?

Lijkt het u leuk om bij ons langs te komen voor een High Tea? Zorg dan dat u tijdig een reservering maakt via onze website. Vergeet hierbij niet aan te geven dat u voor de High Tea komt. Wij ontvangen de reservering het liefst 2 dagen van te voren zodat wij de hapjes vers voor u kunnen bereiden!
 

Maak een reservering


Over NIRVANA Restaurant Rotterdam

NIRVANA Restaurant is een sfeervol Turks restaurant aan de rand van het Zuiderpark in Rotterdam. Van dinsdag t/m zondag openen wij onze deuren van 11:00 - 23:00 en ontvangen wij gasten voor een lunch, high tea, feest of partij of een uitgebreid diner. De gerechten bevatten invloeden uit de Turkse, Franse en Spaanse keuken en worden onder andere bereid door onze ervaren chef-kok Marcel. 

Ons restaurant biedt plaats aan ruim 240 gasten, waarvan 120 op ons prachtige terras met uitzicht op het water en 120 binnen in ons gerenoveerde restaurant. U kunt dus bij ons terecht met klein én groot gezelschap.