NIRVANA Restaurant is gesloten van 18-07-2022 t/m 04-08-2022

NIRVANA Restaurant is ivm vakantie gesloten van 18-07-2022 t/m 04-08-2022

Yes, de zomer is begonnen! En dat betekent helaas ook dat wij onze deuren 2,5 week sluiten om even tot rust te komen. Uiteraard is het nog wel mogelijk om via de website een tafeltje te reserveren voor na 4 augustus.
 

Gesloten van 18-07-2022 t/m 04-08-2022

In verband met de vakantieperiode is NIRVANA Restaurant 2,5 week gesloten. Uiteraard is dit netjes aangegeven in ons reserveringsformulier zodat je niet voor een dichte deur komt te staan. Wij kunnen niet wachten om jullie na deze vakantieperiode weer te verwelkomen in ons prachtige restaurant!
 

Reserveer een tafel na 4 augustus

Het is wel mogelijk om alvast een tafel te reserveren voor na 4 augustus zodat u verzekerd bent van een tafeltje in ons restaurant of op ons terras! Dit kunt u eenvoudig doen door het reserveringsformulier op onze website in te vullen. 
 

Selecteer een arrangement

In de laatste stap van de reservering is het mogelijk om een arrangement te selecteren. Hiermee kunt u aangeven waar u voor komt zodat wij het arrangement voor kunnen bereiden en u er zeker van bent dat er capaciteit is! 
 

U heeft de keuze uit de volgende arrangementen:

 • Nirvana 3 gangen menu
  Geniet van een zelf samengesteld 3-gangen menu door te kiezen voor een voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht van onze dinerkaart.
   
 • Sharing Dinner
  Een avondvullend arrangement waarbij u samen met uw gezelschap kunt genieten van een mozaïek van voor-, hoofd-, en nagerechten. Met Sharing Dinner hoeft u geen keuze te maken en kunt u een grote selectie van de dinerkaart proeven.
   
 • A la carte 
  Niet zo’n grote eter? Uiteraard is het ook gewoon mogelijk om enkel een voor- of hoofdgerecht te bestellen. Kies in dat geval voor het arrangement ‘a la carte’.

   
 • High Tea
  Bent u meer van de thee? Kies dan voor ons uitgebreide High Tea Arrangement. Dit arrangement bestaat uit onbeperkt thee en een etagère met diverse zoete- en hartige lekkernijen. 
   
 • Babyshower
  Krijgt uw vriendin, nicht of collega binnenkort een kindje? Verras haar dan met een babyshower bij NIRVANA Restaurant. Reserveer tijdig en en geef uw wensen door via het optionele veld. Bent u met meer dan 15 personen? Neem dan telefonisch contact met ons op.
   
 • Vergaderingen
  Door de rustige ligging wordt onze locatie ook regelmatig gebruikt als vergaderlocatie. Bent u van plan om te gaan vergaderen bij NIRVANA Restaurant? Vergeet dit dan zeker niet aan te geven bij de reservering zodat wij hier rekening mee kunnen houden.
   

Uiteraard bent u niet verplicht om een arrangement te kiezen. Wanneer u ‘gewoon’ een hapje wilt komen eten, is dat uiteraard mogelijk en kunt u ervoor kiezen om geen arrangement te selecteren. Er worden bij de reservering nog geen kosten in rekening gebracht voor het arrangement.

Heeft u aanvullende wensen of staat uw arrangement er niet bij? Zet uw wensen dan voor ons op een rijtje bij bericht voor het restaurant.
 

Reserveer een tafel