Een romantisch shared dinner met uw Valentijn

Een romantisch shared dinner met jouw Valentijn

Aankomende dinsdag is het Valentijnsdag. Dé dag om uw geliefde in de watten te leggen en te genieten van wat quality time samen. En die quality time kunnen wij u bieden tijdens een uitgebreid shared dinner bij NIRVANA Restaurant. 
 

Valentijnsdag 2023

Jaarlijks vindt Valentijnsdag plaats op 14 februari. Dit jaar valt het dus op een dinsdag. Op deze dag staan we even stil bij de geliefden om ons heen en leggen we ze even lekker in de watten. Dit kan met een lief kaartje, bosje bloemen, cadeautjes óf een heerlijk diner. En wat is er dan leuker om het eten op tafel gezellig te delen tijdens een shared dinner? Dat kan bij NIRVANA Restaurant Rotterdam.
 

Shared Dinner bij NIRVANA Restaurant

Wie nog op zoek is naar een leuk idee voor Valentijnsdag 2023 is bij NIRVANA Restaurant aan het juiste adres. Wij zijn een Turks restaurant aan de rand van het prachtige Zuiderpark. In een mooie groene omgeving met uitzicht op het water vindt u de privacy die u wenst tijdens een romantisch diner met uw geliefde.

Op onze menukaart vindt u vele gerechten die u samen kunt delen ‘To Share or Not To Share’. U zit niet aan een menu vast, maar kunt uw gehele diner zelf plannen. Begint u met één of meerdere gerechten en combineert u vlees met vis of vegetarisch? De keuze is aan u! U kunt uw eigen shared dinner samenstellen.

Ook vindt u op onze menukaart verse sushi met bijpassende bijgerechten. Onze chefkoks maken de sushi dagelijks zelf van verse vis en halal vlees en zorgen dat de schalen tot in de puntjes worden opgemaakt zodat het er oogverblindend uitziet.
 

Bekijk menukaart

 

Reserveer uw tafel

Wilt u Valentijnsdag 2023 doorbrengen in Rotterdam en bent u nog op zoek naar een restaurant waar u romantisch kunt dineren? Maak dan snel een reservering. Wij zorgen voor een plek waar u in alle rust samen met uw geliefde kunt genieten van de gerechten van onze menukaart.

U kunt eenvoudig een reservering maken via onderstaande button.
 

Reserveer een tafel