Een nieuwe wijnkaart met een verscheidenheid aan wijnen

Een nieuwe wijnkaart met een verscheidenheid aan wijnen

Na onze korte sluiting in de zomervakantie hebben wij niet alleen een nieuwe dinerkaart gekregen maar ook een nieuwe wijnkaart. Op deze kaart staat een verscheidenheid aan wijnen met een passende wijn voor elk! De wijnen passen perfect bij onze shared dining gerechten en zijn geschikt voor elke gelegenheid. Wij vertellen u graag meer over onze wijnkaart.
 

De nieuwe wijnkaart

Op onze nieuwe wijnkaart vindt u 21 wijnen die verdeeld zijn onder 7 categorieën: huiswijn, witte wijn, rosé, port, mousserende wijn, rode wijn en dessert wijn. De wijnen zijn goed te combineren met onze gerechten en geschikt voor iedere gelegenheid. Denk eens aan een lekkere uitgebreide borrel, een smaakvol shared dinner of een passende wijn bij uw dessert.

Alle wijnen zijn per glas en per fles te bestellen, met een aantal uitzonderingen: de champagne is enkel per fles te verkrijgen en de port en dessertwijn enkel per glas.
 

Witte wijn

Onder de categorie witte wijn, vindt u 6 witte wijnen uit Frankrijk, Spanje, Italië en California. Hiertussen staan onder andere de bekende favoriete Chardonnay, Sauvignon Blanc en de Pinot Grigio, maar probeer ook eens de Verdejo of de Grenache Blanc. 

Witte wijnen zijn goed te combineren met visgerechten. Combineer deze heerlijke wijnen dus vooral eens met onze kabeljauw, gamba’s of de rijkelijk gevulde vissalade
 

Rosé

Frisse rosé is de ideale dorstlesser tijdens een warme, zomerse dag op het terras. Het is niet alleen heerlijk bij de borrel maar ook bij onze shared dining gerechten. Kies bijvoorbeeld voor visgerechten, varkensvlees of Aziatische gerechten (zoals onze sushi!). 

Mousserende wijn

Onder mousserende wijn staan de wijnen met bubbels: cava en champagne. Beide soorten zijn perfect om een toost uit te brengen tijdens een feestelijke gelegenheid. Daarnaast is champagne de ideale combinatie als u kiest voor oesters of sushi.

Op onze kaart vindt u een Spaanse Cava die u in groot of klein formaat fles kunt bestellen en een Moët & Chandon Brut Impérial en Moët & Chandon Ice Impérial die u per fles van 750 milliliter kunt bestellen.

Rode wijn

Onder de categorie rode wijn, vindt u 6 rode wijnen uit Argentinië, Frankrijk, California en Italië. Hiertussen vindt u onder andere de altijd goede merlot, de cabernet sauvignon en de malbec. 

Rode wijnen zijn de beste aanvulling op een smaakvol vleesgerecht. Bijpassende gerechten zijn bijvoorbeeld de charcuterie, lamsrack en de gegrilde runderspies.
 

Bekijk onze wijnkaart


Reserveer een tafel voor elke gelegenheid

Bij NIRVANA Restaurant kunt u terecht voor elke gelegenheid. Of het nou gaat om een smaakvol diner, uitgebreide borrel of een feest of partij: onze locatie is geschikt voor uw wensen. Om zeker te zijn van een tafel, kunt u een reservering maken via ons reserveringsformulier. Weet u al waar u voor komt? Geef dit dan aan bij de arrangementen zodat wij hier rekening mee kunnen houden.
 

Maak een reservering