Binnenkijken bij NIRVANA Restaurant

Binnenkijken bij NIRVANA Restaurant

NIRVANA Restaurant heeft vorig jaar na een flinke verbouwing haar deuren geopend. Het volledige restaurant is verbouwd en aangepast naar de sfeer die wij voor ogen hadden voor ons Frans-Turkse restaurant. Bent u nog nooit bij NIRVANA Restaurant geweest en bent u benieuwd hoe het  eruit ziet? Lees dan vooral even verder.
 

De verbouwing bij NIRVANA Restaurant

Voordat wij de deuren van ons restaurant openden, hebben we een flinke verbouwing gehad. We overdrijven niet als we zeggen dat alles eruit is gehaald en volledig opnieuw is ingericht om aan te sluiten bij onze wensen. 

Het resultaat? Een volledig vernieuwd, sfeervol restaurant aan de rand van het Rotterdamse Zuiderpark. 
 

Verbouwing before 1
Verbouwing before 2
Verbouwing before 3


Proef de sfeer 

NIRVANA Restaurant is een sfeervol Turks restaurant aan de rand van het Zuiderpark in Rotterdam. Van dinsdag t/m zondag openen wij onze deuren van 11:00 - 23:00 en ontvangen wij gasten voor een lunch, high tea, feest of partij of een uitgebreid diner. De gerechten bevatten invloeden uit de Turkse, Franse en Spaanse keuken en worden onder andere bereid door onze ervaren chef-kok Marcel. 

Ons restaurant biedt plaats aan ruim 240 gasten, waarvan 120 op ons prachtige terras met uitzicht op het water en 120 binnen in ons gerenoveerde restaurant. U kunt dus bij ons terecht met klein én groot gezelschap.

Bent u nog nooit bij NIRVANA Restaurant geweest en bent u benieuwd hoe het eruit ziet? Onderstaande foto’s geven u een beeld van het interieur en de sfeer bij NIRVANA Restaurant. 
 

  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide


Aangekleed met kunstplanten en bomen van Peter van Son

Zoals u op de foto’s kunt zien, vindt u in ons restaurant veel kunstplanten en -bomen die helemaal passen bij de beoogde sfeer. U vindt deze planten onder andere boven de bar, boven de Openhaard en bij de entree. Peter van Son Interieurobjecten heeft deze collectie aan kunstplanten en -bomen met zorg voor ons samengesteld en geleverd. 
 

Kunstplanten
Kunstplanten
Kunstplanten


Reserveer uw tafel via onze website

Ziet u uzelf al zitten in ons restaurant? Reserveer dan eenvoudig een tafeltje via onze website. U kunt onder andere bij ons terecht voor een uitgebreid Shared Dining diner, een smaakvolle lunch, High Tea of een borrel met bijpassende hapjes. Via het reserveringsformulier kunt u eenvoudig aangeven waar u voor komt zodat wij de passende voorbereidingen kunnen nemen.
 

Reserveer een tafel


Ook af te huren als feestlocatie

Wist u dat u NIRVANA Restaurant kunt afhuren voor uw babyshower, lancering, verjaardag of andere gelegenheid? NIRVANA Restaurant dient uitstekend als feestlocatie door zijn centrale ligging, de ruime mogelijkheden op het gebied van eten en drinken én de optie om het restaurant volledig of gedeeltelijk af te huren. 

Meer weten over de mogelijkheden?
 

Neem vrijblijvend contact op