NIRVANA Restaurant: uw babyshower locatie in Rotterdam

NIRVANA Restaurant: babyshower locatie in Rotterdam

Heeft u een vriendin, zus, nicht of kennis die binnenkort een kindje krijgt? Verras haar dan met een gezellige babyshower met al haar dierbaren! Tijdens een babyshower bij NIRVANA Restaurant geniet u van smaakvolle hapjes en drankjes op een prachtige locatie in het Zuiderpark van Rotterdam.
 

Wat is een babyshower?

Een babyshower is van oorsprong een Amerikaanse traditie, maar is de laatste jaren ook erg populair in Nederland. Vrienden en familie organiseren een dag voor de aanstaande moeder waarbij zij lekker in het zonnetje wordt gezet. In de meeste gevallen wordt de babyshower in het geheim georganiseerd en is het een volledige verrassing voor de mommy to be.  
 

Babyshower High Tea

Een veelvoorkomende mogelijkheid voor een babyshower is een babyshower High Tea. NIRVANA Restaurant biedt dagelijks een uitgebreide high tea aan met diverse zoete- en hartige lekkernijen die worden geserveerd op stijlvolle etagères. Daarnaast mag u uiteraard onbeperkt thee drinken waarbij u de keuze heeft uit meerdere theesoorten. 

De High Tea is dus ook beschikbaar voor een babyshower. Zorg dat u minimaal één dag van te voren een reservering doorgeeft met uw voorkeuren zodat wij uw tafeltjes tijdig kunnen reserveren en eventueel overige voorbereidingen kunnen treffen. 


 

Nirvana Restaurant Rotterdam
High Tea Rotterdam
High Tea Nirvana Rotterdam


De mogelijkheden

Uiteraard is het niet verplicht om een High Tea te doen als u een babyshower komt vieren bij NIRVANA Restaurant. Naast een High Tea, kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor een uitgebreide lunch, koffie met gebak of een (alcoholvrije) borrel met bijpassende hapjes. U kunt uw wensen vrijblijvend met ons bespreken zodat wij kunnen kijken wat wij u kunnen bieden!

Wenst u versiering tijdens de babyshower? Dan dient u dit zelf te regelen. Wij snappen dat versiering niet mag ontbreken tijdens een babyshower, daarom bieden wij wel de mogelijkheid en de ruimte aan om de versiering in ons restaurant te plaatsen. 
 

Uw babyshower bij NIRVANA Restaurant?

NIRVANA Restaurant is een stijlvol restaurant in het Zuiderpark in Rotterdam. Ons restaurant wordt regelmatig als feestlocatie gebruikt voor bijvoorbeeld een verjaardag, lancering of een babyshower. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. 
 

Neem contact met ons op