De 50e editie van ABN AMRO Open in Rotterdam Ahoy

De 50e editie van ABN AMRO Open in Rotterdam Ahoy

Tennisliefhebbers opgelet! De 50e editie van het ATP-tennistoernooi ABN AMRO Open vindt van 11 t/m 19 februari 2023 plaats in Rotterdam Ahoy. U kunt 9 dagen lang genieten van tennis van topniveau met de beste tennissers van de wereld. En een maaltijd tussendoor? Dat kan op loopafstand bij NIRVANA Restaurant.

Over ABN AMRO Open

Het ATP-tennistoernooi ABN AMRO Open vindt al sinds 1974 plaats in Rotterdam Ahoy. Tijdens dit toernooi tennissen de beste tennissers van de wereld zoals Daniil Medvedev, Stefanos Tsitsipas en Alexander Zverev. Uiteraard mogen de Nederlandse Botic van de Zandschulp en Tim van Rijthoven ook niet ontbreken.

Eerdere edities zijn gewonnen door onder andere Roger Federer, Gaël Monfils en Felix Auger-Aliassime.
 

NIRVANA Restaurant op loopafstand van Rotterdam Ahoy

NIRVANA Restaurant ligt aan de rand van het Zuiderpark en is daarmee op loopafstand van Rotterdam Ahoy. Vanaf ons restaurant is het slechts 15 minuten lopen naar de evenementenlocatie die jaarlijks 1.500.000 bezoekers ontvangt. Met de auto legt u een route af van 4 minuten. 

Route met de auto: 4 minuten

 1. Rijd vanaf het parkeerterrein terug richting de Oldegaarde
 2. Sla rechtsaf de 1e dwarsstraat in, de Oldegaarde/de S124 op
 3. Sla rechtsaf richting de Zuiderparkweg
 4. Sla na 90 meter rechtsaf richting de Ahoyweg
 5. Bestemming bereikt!


Route te voet: 15 minuten

 1. Loop in noordoostelijke richting en sla linksaf langs restaurant NIRVANA
 2. Vervolg uw weg naar het Zuiderparkpad
 3. Buig na 300 meter rechtsaf richting het Carnissepad
 4. Sla rechtsaf naar de Zuiderparkweg
 5. Loop hier 500 meter overheen totdat u rechtsaf slaaf naar het Zuiderparkplein
 6. Bestemming bereikt!
   

Wordt het een shared dinner of een plate?

Op onze uitgebreide menukaart vindt u voor ieder wat wils: van gerechtjes om te delen, tot aan kindermenu’s, plates of sushi. Wij hebben geen standaard menu’s waardoor u uw eigen menu volledig samen kunt stellen met de gerechten die op de kaart staan. De gerechten zijn uit te breiden met onze bijgerechten. Denk hierbij aan een portie friet, couscous salade, edamame boontjes of rijst.
 

Bekijk menukaart
 

Reserveer tijdig een tafel

Bent u van plan om tijdens het ABN AMRO Open toernooi een bezoek te brengen aan ons restaurant? Zorg dan dat u op tijd een tafel reserveert. Op zulke dagen kan het erg druk zijn waardoor wij u niet kunnen verzekeren van een tafel als u binnen komt lopen. Met een reservering bent u verzekerd van een tafeltje op het gewenste tijdstip!
 

Maak reservering